© 2019 by Simenhouse architects

סלון כלות

סלון כלות ומספרה בנשר.

הסלון תוכנן בתפיסה שהמוצר (שמלות הכלה) לא אמור להיות מפוזר וגלוי ברחבי החנות, אלא מוצג בארונות תצוגה סגורים בזכוכית חלבית. גישה זו מפנה מקום פיזי וויזואלי בחנות ומעניקה לשמלות הכלה מימד מסתורי מעט ומחזקת את המותג.

כלה, ביום חתונתה, עוברת במקום תהליך וטקסים של הכנה הכוללים שיער, איפור, ציפורניים וקוסמטיקה ובין לבין תוכנן חדר מנוחה ורחצה פרטי לכלה בו היא יכולה להרגע בין "תחנה" ל"תחנה" ביום החשוב אך האינטנסיבי בחייה.

למרות ששם המקום הוא "לבן", נבחר צבע כהה ברצפה על מנת  להדגיש את לובן השמלה בתהליך המדידה, ולא להתחרות בו.

חלון הראווה שנמצא בסמוך לכביש ראשי, אך ללא תנועת הולכי רגל מזדמנים, קיבל גם הוא תשומת לב מיוחדת. התריס הוזז אל מאחורי בובות הראווה, פילם חלבי הודבק על החלונות למסגור, הצללה מהשמש המערבית ויצירת עניין ויזואלי. מעל השמלות הותקנה תאורה אולטרה-סגולה להדגשת הלובן והחלון כולו משמש כמנורה לנוסעים בכביש וכך מייצר עניין ונראות מסחרית גבוהה.

 

שנת סיום: 2012

שטח רצפה: 200 מ"ר